Veljka Paunovića br. 3, 22240 Šid | 022/2715-500 | office@evrojug.rs
Serbian English German Russian

Ljudski resursi



Ljudski potencijal predstavlja okosnicu svake uspešne strategije poslovanja.

    Snagu “Evrojuga” čine naši zaposleni. Njihova znanja i dostignuća temelji su našeg uspeha. Evrojug neguje atmosferu timskog rada, međusobnog poštovanja i uvažavanja. Mi znamo da je osnova za uspešno ostvarivanje postavljene strategije poslovanja - postojanje tima profesionalaca koji imaju zajednički cilj, koji su orijentisani na rezultat i  spremni da preuzmu odgovornost. Afirmacijom timskog duha ne ugrožavamo individualnost pojedinca, jer se samo sinergijom individualnih kvaliteta postiže kvalitet sistema u celini. Zato podstičemo lični rast i inicijativnost zaposlenih.

   “Evrojug” se trudi da obezbedi zdravu i bezbednu radnu sredinu, što znači poštovanje zakona o bezbednosti i zaštiti na radu, kao i standarda kompanije u toj oblasti.Svesna činjenice da uspeh kompanije leži u ljudima “Evrojuga” veliku pažnju poklanja izboru kvalitetnih kadrova koji žele da budu uspešni u svom poslu i doprinesu uspehu kompanije.

  Naša kompanija pruža svima jednake mogućnosti, primenjujući politiku zabrane svakog oblika diskriminacije. Ukoliko ste zainteresovani za rad u našem timu o Vašem angažmanu odlučivaće se na osnovu sposobnosti, znanja, veština i kvalifikacija koje imate, a ukoliko budete prepoznati kao adekvatan kandidat bićete pozvani na intervju.

   Upravljanje i razvoj ljudskih resursa u kompaniji “Evrojug” podržava  stratešku orijentaciju kompanije ka korisnicima usluga i klijentima, uspostavljanju i održavanju najvišeg nivoa kvaliteta usluga, poštovanju pravila struke i poverenju kao ključnoj vrednosti u komunikaciji sa klijentima.

   Kompanija podstiče zaposlene na permanentno stvaranje novih vrednosti i ostvarenje vrhunskih rezultata, nastojeći da stvori okruženje u kome se neguje kultura dijaloga i gde su dobri međusobni odnosi na prvom mestu.

  Razvijanjem kvaliteta usluga, efikasnosti poslovanja i inovativnosti, želimo da zajedno stvaramo vrednosti koje će zadovoljiti potrebe i želje naših potrošača, klijenata i okruženja u kojem poslujemo, a samim tim i zaposlenih u kompaniji.

 

Share

Evrojug | O Nama



    ,,Evrojug" Šid osnovan je 1994 godine i danas zauzima značajno mesto u proizvodnji boja, lakova, fasadnih materijala i lepila. Svoj proizvodni program zasniva se na velikom asortimanu proizvoda namenjenih završnim radovima u građevinarstvu, grafičkoj industriji i industriji papirne konfekcije. [Saznaj više]

Prijava na Newsletter

Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćetete najnovije aktivnosti i promocije naše kompanije.

Poslednje aktuelnosti

39. Međunarodni sajam građevinarstva



   Kompanija "Evrojug" već dugi niz godina učestvuje na najvećem sajmu građevinarstva u zemlji, na Beogradskom međunarodnom sajmu građevinarstva. I ove godine naša kompanija će učestovati i predstaviti svoje proizvode u najboljem svetlu.

Opširnije...

Kontakt info

Adresa: Veljka Paunovića br. 3
Tel:+381 22 2715 500, 22 2710 617
Fax: +381 22 2715 500
E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ,
website: www.evrojug.rs

markerPronađite nas na mapi!