Veljka Paunovića br. 3, 22240 Šid | 022/2715-500 | office@evrojug.rs
Serbian English German Russian

Misija i vizijaVizija

   Da budemo poslovno uspešni uz uravnotežen ekonomski rast i zadovoljenje očekivanja  vlasnika , zaposlenih i poslovnog i socijalnog okruženja.

   Da kao važna članica „Evrojug” postane jedna od vodećih kompanija boja i lakova  na domaćem tržištu i značajan izvoznik na tržišta susednih zemalja .

Zadovoljan kupac je cilj  našeg razmišljanja i delovanja.

Misija

  Da  kupcima obezbedimo  kvalitetne, tehnološki savremene, ekološki prihvatljive  i  cenovno konkurentne proizvode,kvalitetan servis, brzu isporuku i dr.usluge. Pratićemo trendove razvoja u svetu , posebno u pravcu osvajanja kvalitetnijih sistema zaštite kao i sistema koji olakšavaju aplikaciju i štite životnu i radnu sredinu.

   Naša misija je da intenzivnim ulaganjima stvorimo obrazovani i visoko profesionalni kadar sa širokim praktičnim iskustvom, precizno  fokusiran na potrebe tržišta i orjentisan na stalnu i nesebičnu podršku kupcima.

Stalno napredovanje je dugoročni cilj našeg poslovanja.

Politika kvaliteta

   Bliska i otvorena  saradnja sa komitentima  je uvek bila glavna karakteristika i važan adut našeg poslovanja.

   Direktan  dijalog, sa ciljem da se od početka razumeju očekivanja klijenata u svim segmentima, pomaže nam da uvek obezbedimo adekvatne informacije, podršku, servis i naravno brzu i efikasnu isporuku.

   Kao odgovor na specifičan zahtev klijenta  trudimo se da uvek ponudimo nekoliko  rešenja i  na taj način pomognemo da se na najbolji način usaglase trenutne želje i mogućnosti.

   Važan deo poslovne politike naše firme je da se za upotrebne svrhe isporuči optimalan kvalitet proizvoda, kako bi svaki kupac dobio ono što mu je prethodno predočeno i  preporučeno,  kao i da se obezbeđeni kvalitet u svakom segmentu aktivno unapređuje i poboljšava.

   Nikada nismo potpuno zadvoljni i aktivno tragamo za poboljšanjima. Postavljamo visoke zahteve pre svega za  sebe, zatim za kvalitet i raznovrsnost proizvoda koje nudimo tržištu i na kraju svakako za brigu o prirodi i očuvanju okruženja u kome živimo.

Dosledni smo u borbi za kvalitet, pouzdanost i poverenje.

   Zapsleni zauzimaju najvažnije mesto u kompanijskom sistemu vrednosti. Želimo da ih podržimo i motivišemo da rastu i razvijaju se zajedno sa nama, ali takođe ostvare i sopstvene profesionalne ciljeve.

   Imamo specifičan način rada i negujemo kompanijske vrednosti, veoma bitne za naše poslovanje. Konstantno se adaptiramo na svet oko nas koji se stalno menja.

   Naša filozofija  poslovanja može se opisati kao konstrantno traganje za inovacijama, poboljšanjima, pažljivo planiranje i pronalaženje mogućnosti da ponudimo jedinstvena rešenja u našem segment poslovanja.

Samo ako smo nekoliko koraka ispred, znamo da možemo napraviti razliku i biti drugačiji i bolji.

 

Share

Evrojug | O Nama    ,,Evrojug" Šid osnovan je 1994 godine i danas zauzima značajno mesto u proizvodnji boja, lakova, fasadnih materijala i lepila. Svoj proizvodni program zasniva se na velikom asortimanu proizvoda namenjenih završnim radovima u građevinarstvu, grafičkoj industriji i industriji papirne konfekcije. [Saznaj više]

Prijava na Newsletter

Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćetete najnovije aktivnosti i promocije naše kompanije.

Poslednje aktuelnosti

39. Međunarodni sajam građevinarstva   Kompanija "Evrojug" već dugi niz godina učestvuje na najvećem sajmu građevinarstva u zemlji, na Beogradskom međunarodnom sajmu građevinarstva. I ove godine naša kompanija će učestovati i predstaviti svoje proizvode u najboljem svetlu.

Opširnije...

Kontakt info

Adresa: Veljka Paunovića br. 3
Tel:+381 22 2715 500, 22 2710 617
Fax: +381 22 2715 500
E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ,
website: www.evrojug.rs

markerPronađite nas na mapi!