Veljka Paunovića br. 3, 22240 Šid | 022/2715-500 | office@evrojug.rs
Serbian English German Russian

O Nama,,EVROJUG" Šid

Proizvodnja boja, fasada i lakova

   ,,Evrojug" Šid osnovan je 1994 godine i danas zauzima značajno mesto u proizvodnji boja, lakova, fasadnih materijala i lepila. Proizvodni program zasniva se na širokom asortimanu proizvoda namenjenih završnim radovima u građevinarstvu, grafičkoj industriji i industriji papirne konfekcije.

   Proizvodni program obuhvata:

Proizvode namenjene zaštiti i dekoraciji drveta, metala, zidnih i podnih površina.

Proizvode iz oblasti kućne hemije i auto hemije.

Proizvode namenjene grafičkoj industriji i industriji papirne konfekcije i to: hemijski proizvodi za ofset, flexo i sito štampu, grafička lepila i lepila za izradu papirne i kartonske ambalaže.

Plasman naših proizvoda iz oblasti građevinarstva vršimo putem velikog broja specijalizovanih veleprodaja kao što su: "Roma" Beograd, "Domena" Novi Sad, "Rotor" Novi Sad, "Dolor" Čelarevo i široke mreže trgovačkih radnji kao i putem sopstvene maloprodajne mreže koja obuhvata pet prodavnica.

Plasman proizvoda namenjenih grafičkoj industriji vršimo putem specijalizovanih trgovina kao što su: "SCP" Beograd, "Mad Red" Novi Sad, "NS Grafoprom" Novi Sad, "Sitologika" Beograd i direktno krajnjim potrošačima.

Pored toga veliki deo realizacije ostvaruje se i izvozom na tržišta okolnih zemalja: BiH, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Mađarska i Kosovo.

Proizvodni kapaciteti obuhvataju pogon od 3500 m2 pokrivenog prostora sa mašinskim parkom od preko 40 instaliranih mašina is tručnim kadrom od tri tehnologa, tri ekonomiste i četrdeset proizvodnih radnika. Sve to čini osnovni preduslov da se u svakom momentu mogu zadovoljiti sve potrebe naših kupaca.

Stalnim radom na širenju asortimana trudimo se da zadovoljimo sve Vaše potrebe kako bi bili Vaša pomoć u radu i Vaš pouzdan partner.

Vaš Evrojug Šid

 

dipl.ing. teh. Slobodan Obradović

 

 

Share

Evrojug | O Nama    ,,Evrojug" Šid osnovan je 1994 godine i danas zauzima značajno mesto u proizvodnji boja, lakova, fasadnih materijala i lepila. Svoj proizvodni program zasniva se na velikom asortimanu proizvoda namenjenih završnim radovima u građevinarstvu, grafičkoj industriji i industriji papirne konfekcije. [Saznaj više]

Prijava na Newsletter

Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćetete najnovije aktivnosti i promocije naše kompanije.

Poslednje aktuelnosti

39. Međunarodni sajam građevinarstva   Kompanija "Evrojug" već dugi niz godina učestvuje na najvećem sajmu građevinarstva u zemlji, na Beogradskom međunarodnom sajmu građevinarstva. I ove godine naša kompanija će učestovati i predstaviti svoje proizvode u najboljem svetlu.

Opširnije...

Kontakt info

Adresa: Veljka Paunovića br. 3
Tel:+381 22 2715 500, 22 2710 617
Fax: +381 22 2715 500
E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ,
website: www.evrojug.rs

markerPronađite nas na mapi!