Veljka Paunovića br. 3, 22240 Šid | 022/2715-500 | office@evrojug.rs
Serbian English German Russian
ANTIFRIZ 100 tečnost za hladnjake je koncentrovano sredstvo protiv smrzavanja sistema za hlađenje motora na bazi monoetilglikola.
ANTIFRIZ 40 tečnost za hladnjake se koristi kao sredstvo protiv smrzavanja sistema za hlađenje motora na bazi monoetilglikola.
ANTIFRIZ 40 je bistra, obojena tečnost koja je...
DESTILOVANA VODA služi za punjenje hladnjaka motora, za punjenje akumulatora, za pripremu rastvora Antifriza, za pegle na paru, za paročistača.
EKO ODMAŠĆIVAČ je veoma efikasno sredstvo za odmašćivanje na hladno. Ne izaziva koroziju na odmašćenim površinama, ne nagriza gumu i plastiku...
KALIJEV SAPUN se koristi za pranje zidova, podova, odmašćivanje, podmazivanje industrijskih transportnih traka PVC cevi i u gurmanskoj industriji, i za pranje ruku.
PENAKOL pasta za ruke se koristi za pranje zaprljanih ruku u industriji, radionicama i domaćinstvu. Može da se koristi za pranje i čišćenje sanitarija...
Sredstvo za skidanje laka za nokte, sa uljanim dodatkom.
Čisti i neguje nokte.
.
STAKLO EVROGLASS je sredstvo za čišćenje staklenih površina sa alkoholom.
Lako i efikasno čisti prozore, staklene, plastične...
Tečni sapun se koristi za pranje ruku. Sadrži površinski aktivne materije 8-15%, dodatak za negu ruku, miris, boju i ubrušivač. Koristi se za osetljivu kožu.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Evrojug | O Nama    ,,Evrojug" Šid osnovan je 1994 godine i danas zauzima značajno mesto u proizvodnji boja, lakova, fasadnih materijala i lepila. Svoj proizvodni program zasniva se na velikom asortimanu proizvoda namenjenih završnim radovima u građevinarstvu, grafičkoj industriji i industriji papirne konfekcije. [Saznaj više]

Prijava na Newsletter

Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćetete najnovije aktivnosti i promocije naše kompanije.

Poslednje aktuelnosti

39. Međunarodni sajam građevinarstva   Kompanija "Evrojug" već dugi niz godina učestvuje na najvećem sajmu građevinarstva u zemlji, na Beogradskom međunarodnom sajmu građevinarstva. I ove godine naša kompanija će učestovati i predstaviti svoje proizvode u najboljem svetlu.

Opširnije...

Kontakt info

Adresa: Veljka Paunovića br. 3
Tel:+381 22 2715 500, 22 2710 617
Fax: +381 22 2715 500
E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ,
website: www.evrojug.rs

markerPronađite nas na mapi!