Veljka Paunovića br. 3, 22240 Šid | 022/2715-500 | office@evrojug.rs
Serbian English German Russian

Reference

   Plasman naših proizvoda iz oblasti građevinarstva vršimo putem specijalizovanih veleprodaja kao što su: ,,Roma Company" Beograd, ,,Domena" Novi Sad, ,,Rotor" Novi Sad, ,,Dolor" Čelarevo i široke mreže trgovinskih radjni kao i putem sopstvene maloprodajne mreže koja obugvata pet prodavnica.

  

   Plasman proizvoda namenjenih grafičkoj industriji vršimo putem specijalizovanih trgovina kao što su: ,,SCP" Beograd, ,,Mad Red" Novi Sad, ,,NS Grafoprom" Novi Sad, ,,Sitologika" Beograd i direktno krajnjim potrošačima.

 

Pored toga veliki deo realizacije ostvaruje se i izvozom na tržišta okolnih zemalja: BiH, Hrvatska, Slovenija, Makedonija i Mađarska.

 

 

Share

Evrojug | O Nama    ,,Evrojug" Šid osnovan je 1994 godine i danas zauzima značajno mesto u proizvodnji boja, lakova, fasadnih materijala i lepila. Svoj proizvodni program zasniva se na velikom asortimanu proizvoda namenjenih završnim radovima u građevinarstvu, grafičkoj industriji i industriji papirne konfekcije. [Saznaj više]

Prijava na Newsletter

Prijavljivanjem na Newsletter listu, saznaćetete najnovije aktivnosti i promocije naše kompanije.

Poslednje aktuelnosti

39. Međunarodni sajam građevinarstva   Kompanija "Evrojug" već dugi niz godina učestvuje na najvećem sajmu građevinarstva u zemlji, na Beogradskom međunarodnom sajmu građevinarstva. I ove godine naša kompanija će učestovati i predstaviti svoje proizvode u najboljem svetlu.

Opširnije...

Kontakt info

Adresa: Veljka Paunovića br. 3
Tel:+381 22 2715 500, 22 2710 617
Fax: +381 22 2715 500
E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ,
website: www.evrojug.rs

markerPronađite nas na mapi!